23.7 C
Podgorica
30.05.2024.

Kompanija Meridianbet od danas listirana na američkoj berzi NASDAQ

Kompanija Meridianbet, najstarije ime industrije zabave našeg regiona, od danas je listirana na Nasdaq Capital Market berzi u SAD.

Velikim događajem na Tajms skveru u Njujorku, kojom se svečano obilježava početak trgovanja dionicama na jednom od najvećih globalnih tržišta kapitala, i formalno je počelo novo poglavlje u globalnom poslovanju vodećeg domaćeg brenda, koji je od nedavno dio Golden Matrix grupacije (Nasdaq: GMGI).

Kompanija Meridianbet osnovana je 2001. godine i trenutno posluje na 15 tržišta širom svijeta, uključujući i članice EU. Današnja vijest od velikog je značaja za dalje širenje poslovanja i veću vidljivost na globalnim tržištima.

Poslovna grupacija koja je od danas dio tržišta kapitala SAD idealno je pozicionirana da bude jedna od vodećih globalnih tehnoloških platformi u betting i gaming industriji u ovom dijelu Evrope.

Do izražaja će posebno doći komparativne prednosti ovog brenda, koje čine mreža sa preko 700 integrisanih gaming brendova i više miliona registrovanih igrača širom svijeta.

Kompanija Meridianbet takođe je osnivač i član Evropskog udruženja za pravo igara na sreću (EOGL), sa sjedištem u Briselu.

Članica je i UN Global Compact, globalne koalicije Ujedinjenih Nacija za društveno odgovorno poslovanje, što je svojevrsno priznanje za više od 200 CSR akcija organizovanih samo tokom prošle godine.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime