20.9 C
Podgorica
19.06.2024.

Kolorado: Mladići gađali automobil kamenom i usmrtili djevojku

Trojica tinejdžera koja su iz automobila u pokretu bacala veliko kamenje, usmrtila su dvadesetogodišnju djevojku koju su zatim fotografisala za uspomenu, saopštio je američki sud.

U saopštenju se navodi da je jedan od trojice osamnaestogodišnjaka rekao da su kamenjem gađali iz zabave, a da je osjetio krivicu kada su 19. aprila pogodili u glavu Aleksu Barteli koja je umrla.

Momak koji je vozio, okrenuo je automobil da bi se vratili kako bi drugi napravio fotografiju djevojčinog slupanog auta jer je želio uspomenu na ono što su uradili.

Sva trojica tinejdžera su u četvrtak prvi put nakratko dovedena u sudnicu da bi odgovorila na kratka pitanja sudije o tome da li razumijeju šta se dešava.

Uhapšeni su ove nedjelje u svojim kućama u predgrađu Denvera, Arvadi, pošto su identifikovani kao osumnjičeni uz pomoć mobilne mreže i jednog njihovog prijatelja.

Istražitelji vjeruju da su bili umiješani u nekoliko sličnih incidenata u kojima je kamenje prečnika između 10 i 15 centimetara i teško do tri kilograma bacano na automobile u toj oblasti.

Još dva vozača automobila su zadobila lakše povrede u noći kada je Barteli ubijena.

Po kancelariji šerifa, Barteli je razgovarala telefonom s prijateljicom kada ju je udario kamen. Kada je poziv utihnuo, njen prijatelj je pratio lokaciju Barteli pomoću aplikacije na telefonu i našao je mrtvu u automobilu koji je s puta sletio u polje.

(BETA)

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime