15.9 C
Podgorica
16.04.2024.

Kavarić: Apsolutna je neistina da je monahinja bacila zastavu!

Advokat Dalibor Kavarić reagovao je na navode iz policijske krivične prijave povodom događaja kod Cetinjskog manastria, ističući da su netačni navodi iz prijave da je monahinja bacila zastavu.

On kaže da je apsolutna i očigledna laž da je monahinja iz manastira bacila zastavu Crne Gore.

Osvjedočeni gubitnici i mrzitelji ckrve su u svojoj flustraciji objavili snimak pod naslovom ‘monahinja bacila zastavu Crne Gore postavljenu na ogradu Cetinjskog manastira’. Međutim, da se radi o bezočnoj laži utvrđuje se tako što kada pregledate snimak vidite da niko živi ne može vidjeti ni potvrditi da je monahinja ‘bacila zastavu’, (a naravno i nesporno je skinula sa ograde, jer je tu postavljena iskučivo kao provokacija a ne iz ljubavi prema Crnoj Gori). Koga interesuje istina neka samo pogleda ovaj snimak“, rekao je Kavarić za Dan.

Što je najgore, kaže on, očigledno ni policija ni tužilac nisu pogledali snimak nego su podlegli pritisku nekoliko ostrašćenih i flustiranih gubitnika.

Ekspresno su priveli i procesuirali monahinju (babu u sedamdesetim godinima) pri čemu iz državnog tužilaštva nikada nisu postupili po desetinama krivičnih prijava za izazivanje vjerske i nacionalne mržnje i netrpeljivosti, na destine monstruoznih i mrziteljskih tekstova pojedinih medija, izrečenih na račun mitropolita Amfilohija, Joanikija, crkve, sveštenstva…. Nego, na Cetinju, u kome sud oslobađa Veljovića na osnovu jasnog snimka, sigurno treba osuditi i protjerati jednu babu, na osnovu snimka, na kome ne postoji ono, za šta se ona optužuje i za šta je prijavljena i privedena u roku od nekoliko minuta“, poručio je Kavarić.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime