13.9 C
Podgorica
3.12.2023.

Kabinet premijera: MVP pokazao da „dobra diplomatska praksa“ može biti još bolja

Kabinet premijera Zdravka Krivokapića oglasio se povodom odluke Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore da državljani Srbije u Crnoj Gori mogu glasati na više nekoliko mjesta.

 

„Izražavamo zadovoljstvo što je MVP Crne Gore jučerašnjom odlukom pokazalo da “dobra diplomatska praksa” može biti još bolja, da “tehničkim pitanjima” ne treba da se manipuliše, političari i prave problemi međunarodnog karaktera, o kojima mora javno da se oglašava čak i poštovani gospodin Peter Stano, već bi ih trebalo što prije rješavati u korist građana Zapadnog Balkana, te da premijer Krivokapić ipak dovoljno dobro poznaje proceduru„, navodi se.

 

Takođe, kažu da im je drago da je crnogorska javnost, koju DF od 4. decembra 2020. isključivo dezinformiše po pitanju rada premijera Krivokapića, zaista sada čvrsto uvjerena da premijer nije slao crnogorske vojnike u Ukrajinu.

„Niti je odbio molbu Ambasade Srbije u Crnoj Gori da državljani Srbije mogu glasati na više mjesta, niti se bavi bilo kakvim švercom, političkom korupcijom ili kriminalom, već za sve navedeno DF bi trebalo u ovom trenutku osnovano i dosljedno, u kontinuitetu da sumnjiči tridesetogodišnjeg vladara koji je sada koalicioni partner njihovih koalicionih partnera od 30.8.2020“, zaključili su.

 

 

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime