32.9 C
Podgorica
15.07.2024.

Jovanović: Pozvaćemo NSD i DPS na razgovore

Nosilac liste “Budva naš grad” Nikola Jovanović rekao je na TV Vijesti da će u narednom periodu, s obzirom da nisu obavili razgovore sa određenim dijelom političkih činilaca koji su učestvovali na izborima, pozvati i njih da obave političke konsultacije.

“S obzirom da smo u protekloj nedjelji najavili da ovu nedjelju počinjemo sa nekim neočekivanim stavom, ovom prilikom želim da saopštim ekskluzivu, a to je da ćemo u tim razgovorima pozvati i političke činioce sa kojima smo rekli da nećemo konstituisati vlast, a to su Nova srpska demokratija (NSD), Demokratska partija socijalista (DPS), ali i drugi politički činioci, čak i oni koji nisu prešli cenzus, jer svi koji su učestvovali u izborima imaju šta da ponude i da daju viđenje kako vlast treba da se konstituiše”, rekao je Jovanović.

On je kazao da će nosilac liste “Za budućnost Budve” Mladen Mikijelj (NSD) imati prednost.

Na konstataciju voditeljke i urednice emisije Aleksandre Mudreše da pozivaju “ljute neprijatelje” iz predizborne kampanje da pregovaraju o formiranju nove vlasti, Jovanović je rekao “tako je”.

Rekao je da će i DPS pozvati na razgovore jer je za njih glasao respektabilan broj građana, osvojili su sedam mandata, tri više nego NSD, i da žele da čuju njihov stav i razmišljanje.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime