20.1 C
Podgorica
25.06.2024.

Jovanović: Imaćemo najviše glasova i mandata

Nosilac liste “Budva naš grad” Nikola Jovanović poručio je da će ta lista biti najprijatnije iznenađenje današnjih lokalnih izbora u Budvi.

“Naše projekcije su da ćemo biti lista sa najviše osvojenih glasova i mandata i samim tim bićemo okosnica budue vlasti, da biramo da li sa određenim listama treba da pravimo koaliciju ili ne”, rekao je Jovanović za TV Vijesti.

“Bićemo vrlo dominantni u odnosu na svu političku konkurenciju i u tom dijelu ćemo imati manjeg koalicionog partnera koji će biti potreban za broj od 17 (odbornika)”, dodao je.

Kaže da su interes građana stavili na prvo mjesto, odbili da imaju “političke centrale u Podgorici i da od njih primamo diktate”.

Na pitanje da prokomentariše navode oponenata da lista “Budva naš grad” predstavlja “produženu ruku” Mila Božovića koji će nastaviti iz zatvora da upravlja Budvom, Jovanović je rekao da se “nikad prijatelja nismo odricali”.

“Nismo oni koji su se čak i u ovom teškom periodu rukovodili političkim interesima i pravili političke kalkulacije. Građani su prepoznali da se u politici može ostati čovjek, biti drugačiji i zastupati ono pravilo opšteg, a ne privatnog interesa, i mislim da vam je odgovor građana Budve najbolji mogući odgovor na postavljeno pitanje. Pozdravio bih našeg predsjednika Opštine Mila Božovića koji nas vjerovatno gleda preko malih ekrana, ali on nije učesnik na ovim izborima, tako da u tom dijelu ne bih više potencirao, iz razloga što naša izborna lista ima 33 odbornika i njom se ne upravlja iz partijskih centrala, centara moći… Upravljaćemo Budvom u interesu građana i drugih”, poručio je Jovanović.

 

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime