27.9 C
Podgorica
28.09.2023.

Hrvatski rukometaš ipak preminuo od posljedica premlaćivanja i zadobijenih udaraca, uhapšene dvije osobe

Hrvatski rukometaš skopskog Butela Denis Tot (27) ipak je preminuo od posljedica premlaćivanja i zadobijenih udaraca, javlja makedonska Telma TV.

Hrvatski rukometaš preminuo je juče u bolnici nakon što je u ranim jutarnjim satima u doveden bez svijesti, a nakon zabave u jednom noćnom klubu u Skoplju.

Prva verzija događaja koja se proširila makedonskim i hrvatskim medijima bila je da je Tot napadnut i pretučen. Međutim, tamošnja policija je demantovala te tvrdnje i istakla kako na tijelu nesretnog rukometaša nema vidljivih povreda. Takođe, informacije da je Tot pretučen demantovala je i direktorica skopske bolnice Maja Mojsova.

Ipak, kako javlja Telma TV, riječ je o nasilnoj smrti. Pozivajući se na izvještaj ljekara sudske medicine, Telma TV javlja da je obdukcija pokazala da je Tot zbog udarca u glavu dobio teško oštećenje mozga, koje je bilo kobno.

Potvrdu o tome Telma TV dobila je i od skopskog tužilaštva, koje je već usmeno obaviješteno i čeka kompletnu dokumentaciju za otvaranje predmeta. Kvalifikacija djela zavisiće o dokazima, hoće li se raditi o ubistvu ili nasilju sa smrtnim posljedicama.

Uključene su tri osobe, od kojih su dvije, mladić i djevojka, već privedene, a treća je u bijegu.

Za slučaj je dostavljen i videosnimak na kome se vidi da su Tot i ostali učesnici tučnjave bili u istom društvu u noćnom klubu. Kada su otišli, potukli su se, nakon čega je Toth pao u nesvijest, a ostali su otišli. Tijelo mladog rukometaša vidio je jedan od radnika u diskoteci te je odmah pozvao Hitnu pomoć.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime