19.9 C
Podgorica
18.06.2024.

HIT: Dostavljač hrane ušao na košarkaški teren tokom utakmice tražeći mušteriju!

Utakmica američke koledž lige između Lojola Čikaga i Dukvesnea privukla je pažnju na društvenim mrežama jer je dostavljač hrane, potpuno nesvjestan gdje je došao, kročio na parket tražeći osobu koja je napravila narudžbu.

On je s kesom za dostavu došao bukvalno na nekoliko centimetara od igrača i to u trenutku dok se utakmica aktivno igrala, a kada ga je sudija ugledao, odmah mu je počeo odmahivati rukom gestikulirajući da napusti parket i prostor na kojem odvija meč.

Ipak, on se pomjerio samo nekoliko centimetara, bio je u potpunosti nesvjestan, ali je nastavio tražiti osobu koja je naručila hranu. Ubrzo nakon toga izveden je s terena i nastavio je zbunjeno tražiti po tribinama onoga ko je napravio narudžbu.

Snimak iz drugog ugla najbolje pokazuje koliko je duboko zapravo ovaj dostavljač hrane ušao u teren i koliko je bio blizu igrača, potpuno nesvjestan u kakvom ambijentu se nalazi i gdje je došao.

Američki mediji pišu da je na kraju svega ipak pronašao navijača koji mu je naručio hranu, a da se nakon toga udaljio iz dvorane i otišao po sljedeću dostavu.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime