5.9 C
Podgorica
10.12.2023.

DRŽAVNI TUŽILAC ARIZONE SJUTRA NA UNIVEZITETU MEDITERAN

Sjutra sa početkom u 12h na Univerzitetu “Mediteran”, Generalni državni tužilac Arizone, Mark Brnović, održaće predavanje na temu: “The rule of law and economic development in Montenegro”

Mark Brnović je pravnik i političar koji je 2015.godine izabran za 26. generalnog tužioca Arizone i tu funkciju obavlja do danas. Brnović je i predsjednik konferencije tužitelja zapadnih država SAD-a, što ga čini najviše rangiranim Amerikancem crnogorskog porijekla do sada u američkoj administraciji.

On je bio uključen  u  brojne aktivnosti koje su se odnosile na polje: cyber bezbjednosti, zaštite podataka i promovisanja finansijske tehnologije, zaštite potrošača, ponovno uvođenje smrtne kazne u Arizoni, zaštitu životne sredine, zaštitu principa “jedna osoba, jedan glas”, te borbi protiv trgovine ljudima i brojne druge.
Univerzitet Mediteran poziva ainteresovanu javnost da prisustvuje gostujućem predavanju Generalnog državnog tužioca Arizone koje će se održati sjutra u Amfiteatru 102, na prvom spratu Univerziteta „Mediteran“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @aplustv_mne

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime