17.2 C
Podgorica
24.09.2023.

DPS: Demokrate se boje od ZBCG

Demokrate se protiv kriminala bore sa Dritanom Abazovićem, osobom koju su nazivali kriminalcem i u stotinama saopštenja optuživali da je glavni zaštitnik mafije u Crnoj Gori, tvrde iz Demokratske partije socijalista (DPS).

DPS za Demokrate tvrdi da su sakriveni na pozicijama po dubini, a prepadnuti od koalicije Za budućnost Crne Gore.

“Oglašavaju se oprezno, kako smo već navikli, kukavički i licemjerno. To je partija prepoznata po nedostatku elementarne političke supstance, stava ili mišljenja na bilo koju temu, čiji je jedini razlog postojanja predsjednička fotelja za njihovog lidera”, navode iz DPS-a.

Prema njihovim riječima, “Demokrate pokazuju svoju hrabrost tako što uredno podviju rep pred Demokratskim frontom i njihovim liderima te se svojski trude da glasno ćute svaki put kada je potrebno boriti se za bilo koji državni interes Crne Gore”.

“Zbog ukupnog licemjerja, čiji smo samo mali dio upravo naveli, kao i zbog njihovog marginalnog značaja na političkoj sceni, sa Demokratama polemišemo rijetko. Ipak, imajući u vidu njihovu opsesiju Demokratskom partijom socijalista, s vremena na vrijeme ih moramo podsjetiti da sva njihova “principijelnost” počinje i ujedno se završava na čuvenoj visokoj stolici predsjednika Skupštine”, zaključili su iz DPS-a.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime