22 C
Podgorica
24.09.2023.

DPS: Carević od Budve stvara etnički čistu turističku destinaciju

“Da li iz neznavenosti, da li zbog predstojećih izbora ili nečeg trećeg, odlazeći predsjednik Opštine Budva Marko Carević pokušava od Budve da stvori etnički čistu turističku destinaciju”, poručili su iz DPS-a.

” Izjavama za regionalne medije koje podsjećaju na retoriku devedesetih, Carević raspiruje nacionalizam, mržnju i podjele, i nastavlja predano sistemsko djelovanje protiv Budve i turističke sezone, što mu, priznajemo, polazi za rukom. Odlazeći predsjednik Opštine Budva bi da briše granice državne, dijeli i spaja teritorije, baš kao što to godinama radi na Krimovici, sa državnim zemljištem”, ističu iz partije predsjednika Đukanovića.

Oni poručuju da Carević kaže da se bori, i da se moraju saglasiti sa tim, “bori se, ali samo kako bi sačuvao fotelju i sve privilegije koje ona nosi”.

“Pritom, ne bori se Carević za srpski narod, ujedinjenja niti za srpske zemlje, jedino što ga je interesovalo i u čemu je bio nenadmašan, su tenderi koje je sa pozicije prvog čovjeka grada, prilagođavao svojoj firmi. Od trenutka kad ste sjeli u fotelju prvog čovjeka opštine, pokušavate od Budve da napravite svoje gazdinstvo, i da određujete ko može, a ko ne treba da dolazi u naš grad. Neće moći dalje gospodine Careviću, ne sramotite se, Budva je prepoznata kao ugodno mjesto za sve koji je vole, i Budva ne poznaje nacionalne, vjerske i druge razlike na kojima Vi uporno insistirate”, kazali su iz DPS-a.

Dodali su i da će uraditi sve da nakon pada Carevića 5. juna saniraju štetu koja je nanijeta Budvi.

“A do tada, potrudite se da što manje radite protiv svih nas, jer na kraju i Vi ostajete ovdje i moraćete da pogledate u oči sve one koje ste iznevjerili”, zaključili su iz Opštinskog odbora DPS Budva.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime