24.9 C
Podgorica
13.07.2024.

DPS Budva sa optimizmom dočekuje predstojeće izbore

Predstojeći izbori 5. juna predstavljaju šansu za promjene koje su neophodne da bi se Budva vratila na put prosperiteta i razvoja, saopštili su iz budvanskog odbora Demokratske partije socijalista.

Iz budvanskog odbora DPS-a kazali su da lokalne izbore u tom gradu dočekuju sa opravdanim optimizmom.

“Danas je svakome jasno da je neodgovorna stara vlast na čelu sa Demokratskim frontom  i Demokratama, umjesto u dobro pripremljenu turističku sezonu, gurnula grad u neizvjesnost i nove lokalne izbore. Ohrabreni smo činjenicom da se, uprkos velikom pritisku i progonu naših kadrova u lokalnim preduzećima tokom prethodnih godinu i po, našoj partiji pridružio značajan broj mladih, obrazovanih i ostvarenih pojedinaca, koji će biti prezentovani javnosti, na zadovoljstvo svih nas”, kaže se u saopštenju.

Iz budvanskog odbora DPS-a rekli su da su u prethodnom periodu pokazali da se i iz opozicionih klupa može djelovati konstruktivno i odgovorno.

„Naspram sebe smo imali vlastodršce koji su vješto plivali u vodama nepotizma, korupcije i političkog progona neistomišljenika, zanemarujući čak i osnovne potrebe stanovnika Budve“, navodi se u saopštenju OO DPS Budva i dodaje da je došlo vrijeme da se tome stane na kraj.

Prema njihovim riječima, od ispraznih obećanja ostao je samo gorak ukus potrošenih 163 miliona eura stanovnika Budve, a da, kako su kazali, time nije obezbijeđen nijedan važan projekat u gradu.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime