27.7 C
Podgorica
19.06.2024.

DNP: Komično kako se funkcioneri DPS-a utrkuju u cinkarenju Vukićević zbog stava o Kosovu

Gotovo da djeluje komično kako se funkcioneri DPS-a utrkuju u tužakanju i cinkarenju Maje Vukićević retvitujući i tagujući njen i naš politički stav kako bi polusvijet bez imena i prezimena slao prijetnje i uvrede na njen račun, poručili su iz Demokratske narodne partije (DNP).

“Medijsko politička hajka i prijetnje koje ovih dana dobija Maja Vukićević zbog stava da glasa protiv učlanjenja tzv. Kosova u PSSE više govori o “junacima” skrivenim iza društvenih mreža i ništavilu njihovih virtulenih i stvarnih profila. Prva tužibaba i cinkaroš DPS- a Ivan Vuković, poznat po tome što redovno plače kad mu se uruči poziv iz policije i tužilaštva, odavno je zaslužio da bude tagovan kao pokazni primjer političke uzaludnosti koji i u njegovoj partiji smatraju za stečaj funkcionerskih okolnosti”, istakl su iz DNP-a.

Ističu da ipak neće pozvati tužilaštvo da reaguje na postupke poslanika DPS-a Ivana Vukovića.

“Ali što očekivati od individue koja je kao gradonačelnik Podgorice naredio komunalnoj policiji da u ponoćnim satima prekreče bilbord s likom patrijarha Irineja i mitropolita Amfilohija, osim da svoju nemoć i frustracije liječi prizemnim etikatiranjem jedne žene. Naravno da nam ne pada na pamet da pozivamo tužilastvo da ispita ima li u devijantnom ponašanju Ivana Vukovića elemenata bića krivičnog djela, jer znamo da bi se on odmah zaplakao i okačio na Tviter cijenu pampers pelena”, saopštili su iz DNP-a.

A Crna Gora, navode iz DNP-a, ne zaslužuje suze.

“Zato njega i sve majomrzce upućujemo i obavještavamo da će Maja Vukićević s velikim zadovoljstvom i ponosom glasati protiv prijema Kosova u PSSE, makar se Ivan Vuković u nastupu političkog delirijuma zauvijek vratio u svoje selo pored Foce i tako lišio Crnu Goru njegove genijalnosti”, zaključuju iz DNP-a.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime