14.8 C
Podgorica
17.04.2024.

Berane: Krivična prijava protiv troje maloljetnika, teško povrijedili učenika srednje škole

Kako su zabilježile kamere koje pokrivaju dvorište, treći učenik koji se vidi na snimku, a koji je iz medicinske škole nije učestvovao u tuči.

Policija Berane podnijela je krivičnu prijavu protiv tri maloljetnika zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških tjelesnih povreda u Beranama.

– Beranska policija obaviještena je od strane zaposlenih u Kliničko bolničkom centru Berane, da je na ukazivanje ljekarske pomoći u tu ustanovu doveden A.R. (18), učenik Srednje medicinske škole „Dr. Branko Zogović“ u Beranama. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i u pomenutoj ustanovi zatekli A.R. sa povredama glave, sa kojim su obavili razgovor, a on je u cilju praćenja stanja i daljih medicinskih zahvata, transportovan u Klinički centar Crne Gore u Podgorici – navode u saopštenju iz Uprave policje.

Policija je došla do saznanja da su A.R. fizički napala tri maloljetnika(17), dok se nalazio na parking prostoru u suterenu pomenute škole u Beranama.

Maloljetnici su identifikovani, od njih su prikupljena obavještenja na zapisnik te je utvrđeno i da su pozitivni na opojnu drogu marihuanu.

– Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je kvalifikovao krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda – zaključuju iz UP.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime