13.9 C
Podgorica
3.12.2023.

Demokrate: SNP nekad bio partija, a danas minorna grupa političkih liliputanaca i izdajnika

Demokratska Crna Gora reagovala je na navode Socijalističke narodne partije (SNP) da je direktor Zavoda za zapošljavanje Goran Folić, koji dolazi iz redova Demokrata, odobrio 253.317 eura državnim firmama na čijem čelu se nalaze direktori iz redova ove političke partije u okviru programa osposobljavanja za rad kod poslodavca, poručivši da je SNP nekad bio partija, a “danas minorna grupa rukovodilaca, odnosno političkih liliputanaca i izdajnika koja, svjesna da su u potpunosti prezreni od naroda, hvata poslednji voz za šačicu kratkotrajne vlasti ne libeći se svakog poniženja na tom otužnom putu varanja časnog i poštenog biračkog tijela SNP-a”, prenose Vijesti.

U saopštenju, Demokrate poručuju da da im je “stalo do fotelja i funkcija”, bili bi u “prevarantskom i izdajničkom projektu” sa SNP-om.

“Gospodo iz SNP-a, vama je, iako nemate hrabrosti to javno da priznate, danas jasnije nego ikom: da je Demokratama stalo do fotelja i funkcija, bili bismo u prevarantskom i izdajničkom projektu sa vama. Da nam je stalo do fotelja i funkcija, na svakih 15 minuta bismo gazili sopstvenu riječ, kao što vi pred očima cijele Crne Gore gazite svoju javnu riječ da ni SDP ni SD ne mogu u vladu. Da nam je stalo do fotelja i funkcija, trpjeli bismo poniženja od DPS-a, SD-a i SDP-a, baš kako ih vi svakodnevno trpite”, piše u saopštenju Demokrata.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime