22 C
Podgorica
24.09.2023.

Demokrate: Bečić neće postati predsjednik Skupštine glasovima DPS-a

Iz Demokratske Crne Gore ističu da je upravo funkcija predsjednika Skupštine jedan od najboljih pokazatelja principijelnosti Demokrata. Prije godinu i po dana Aleksa Bečić odbio je da prekine sjednicu o njegovom razrješenju i ostane na poziciji predsjednika Skupštine ili postane premijer glasovima DPS-a, a tako je i sada odbio da za predsjednika Skupštine bude izabran presudnim glasom poslanika sa liste koju je predvodio DPS.

Kako ističu u reagovanju na kritike DPS-a, uvijek će i odbiti, ne samo on, nego svi u Demokratama.

“Koji čovjek, koji drži do časti i obraza, bi pristao da ga izabere stranka čiji su visoki funkcioneri izvor konstantnih skandala, skrivajući se iza kodnih imena i kriptovanih komunikacija? Koji čovjek, koji čuva bar trunku morala, bi prihvatio podršku stranke koja je postala svojevrsna fabrika za proizvodnju optuženih i uhapšenih krupnih riba, od direktora Uprave policije, pomoćnika direktora, visokih policijskih funkcionera, koji obrukaše i značku i uniformu, specijalnog državnog tužioca, preko predsjednika Privrednog suda i predsjednice Vrhovnog suda do direktora javnih preduzeća i predsjednika upravnih odbora i bordova direktora”, navode u reagovanju.

Kako su dodali, DPS je da bi se domogao vlasti, pozajmljivao ne samo jednog, već čitavu legiju poslanika, ukoliko bi to spasilo njihove talentovane preduzetnike i funkcionere.

“Iako se kaže ‘i nad popom ima pop,’ mi smo više od toga. Mi smo korektivna sila koja ne dopušta manipulacije. Nas ne možete podmititi, obmanuti niti zastrašiti. Ponosni smo što smo vas doveli u situaciju u kojoj se rušite sopstvenim glasovima. Nema kod nas prostora za političke igre. Vi u naše zamke upadate praktično trenutak nakon što ih postavimo”, navode u reagovanju Demokratske Crne Gore.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime