33.9 C
Podgorica
18.06.2024.

Dajković: Perović mi se sveti i izmišlja priče o stanovima koje nemam, zaboravila se “ničija kuća”

Funkcioner Glavnog grada Podgorica i lider Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković demantovao je u emisiji “Klub A” da je za mjesec je dana naglo uvećao imovinu.

Podsjetimo, mediji su ranije pisali da je Dajković za mjesec dana postao vlasnik kuće i dva stana.

“Moram priznati da sam doživio veliki stres. Mediji su pisali da sam postao vlasnik nekoliko stanova, livada i placeva. Ja bih volio da sam vlasnik toliko stanova, ali to nema veze sa istinom”, kazao je on.

Pojasnio je da je prije dvije godine i prije nego što je došao na funkciju u Glavnom gradu kupio zemljište u podgoričkom naselju Donji Kokoti.

“To je zemljište na perferiji glavnog grada. Tu nije neka tržišna vrijednost i u pitanju je ruinirani objekat, stara traošnja kuća. Adaptuirao sam je i uselio se sa djecom i suprugom. Kuća ima 100 kvadarata i jednu garažu, a mediji su napravili takav tekst da se zaboravila Milova ničija kuća, Miločeri i milijarde. Samo se priča o mojoj kući u kokotima. To je iskontruisana priča. Ne znam da li danas imam 400 eura na računu i sa tim me označavaju kao kriminalca i prevaranta. Ali, vjerujte niikom se neću sklanjati, ni ja, ni moja djeca, ni moja žena”, poručio je Dajković.

Dajković je za natpise u medijima optužio direktorku Agencije za sprečavanje korupcije Jelenu Perović.

“Perović vodi tu kampanju i pravi igranku svakom ko joj se suprostavi. Neistine šalje medijima, njenim špijunima i antisrpskim portalim. Perović mi se sveti, a vidim da su i Vijesti ušle u tu igranku”, smatra Dajković.

Prema njegovim riječima, u Crnoj Gori su na udaru političari koji se protive Rezoliciji o Srebrenici.

“Tu mislim na Milana Kneževića i Andriju Mandića. Bukvalno su noževi i mačevi su iznad njihovih glava”, zaključio je Dajković.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime