26.9 C
Podgorica
15.07.2024.

Dajković: Blažo Đukanović da me nauči kako da zaradim 4 miliona eura

“Blažo Đukanović, sin Mila Đukanovića, prihodovao je 4,17 miliona eura za godinu dana. On je vlasnik ili suvlasnik u četiri kompanije: “BB Solar”, “BB Hidro”, “Capital invest” i “Kodio”. Način na koji je mladi Đukanović došao do pozicije da bude vlasnik ili suvlasnik u kompanijama je, kao i sve u porodici Đukanović, veoma upitno”, piše Vladislav Dajković.

Lider Slobodne Crne Gore napominje da “mladi Đukanović nema dana radnog staža u nekoj firmi”, pa se pita odakle mu iskustvo i novac da bi bio vlasnik ili suvlasnik firme.

“S obzirom da mladi Đukanović nije ni Tesla, ni Edison, niti je svojom natprosječnom inteligencijom patentirao neki izum i na taj način stekao dobit od 4,7 miliona eura za samo godinu dana, molim Đukanovića da javno istupi i poduči mene, ali i ostale građane Crne Gore kako steći veliki novac za kratak vremenski period”, ironično poručuje Dajković.

On poziva SDT da ispita nastanak kompanija i porijeklo novca sina predsjednika Crne Gore.

Pozivam Specijalno državno tužilaštvo da hitno ispita prvo nastanak kompanija i porijeklo novca kojim je Blažo Đukanović prvo postao vlasnik i suvlasnik istih, a zatim ispita i rad samih kompanija. S obzirom da Đukanović nikada ranije nije radio, niti pošteno zaradio, nije teško zaključiti da novac za ulazak u kompanije nije bio legalan i čist. Država Crna Gora i Specijalno državno tužilaštvo su dužni prema građanima ispitati svaku malverzaciju i kriminalce izvesti pred lice pravde”, zaključio je Dajković.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime