13.9 C
Podgorica
3.12.2023.

COK: Simonović i Filipusis razgovarali o Mediteranskim igrama u Alžiru

Predstojeće 19. Mediteranske igre, koje će se održati u junu u Oranu, u Alžiru, aktivno učešće svih 26 nacionalnih olimpijskih komiteta u radu komisija i operacijama ICMG-a i organizacija važnog mediteranskog događaja u Crnoj Gori u bliskoj budućnosti, bile su glavne teme razgovora predsjednika Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK) Dušana Simonovića, i generalnog sekretara Međunarodnog komiteta Mediteranskih igara (ICMG) Iakovosa Filipusisa, saopšteno je iz COK-a.

– Zaista mi je bilo veliko zadovoljstvo i čast što sam imao priliku posjetiti Crnogorski olimpijski komitet, predstavljajući predsjednika Ticana i cijelu našu organizaciju. Imali smo dugu i zaista produktivnu diskusiju sa predsjednikom Dušanom Simonovićem i njegovim odličnim timom. Zaista smo cijenimo njihov angažman, koji je važan za mediteransku porodicu i počiva na njenim vrijednostima – kazao je Iakovos Filipusis nakon sastanka.

Predsjednik Simonović je istakao posvećenost COK-a Mediteranskim igrama i novom projektu tri kontinenta „Sea unites us all“, koji uključuje mediteranski duh mira, prijateljstva, jedinstva i solidarnosti.

– Zadovoljstvo je što će Crnogorski olimpijski komitet okupiti cijelu mediteransku porodicu na budućem ICMG događaju, koji će se organizovati u Crnoj Gori – rekao je Simonović.

Ovo je bila prva posjeta aktuelnog zvaničnika ICMG-a Crnogorskom olimpijskom komitetu.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime