24.9 C
Podgorica
13.07.2024.

Carevićeva čestitka Vučiću: Vaša pobjeda odgovornost prema nama koji u Srbiju gledamo kao u svoju maticu

Gradonačelnik Budve Marko Carević čestitao je Aleksandru Vučiću pobjedu na izborima.

“Poštovani predsjedniče Vučiću,

Želim da Vam u svoje lično ime, i ime tima koji predvodim čestitam ogroman uspjeh koji ste ostvarili na predsjedničkim i parlamentarnim izborima u Srbiji. Vaša pobjeda je ujedno i odgovornost prema nama, Srbima koji su u Srbiju zagledani kao u svoju maticu i koji vjeruju i žele da ona bude snažna i moderna država koja će imati sluha za svoje sunarodnike koji se često nalaze na udaru asimilacije i zatiranja srpskog identiteta širom regiona.

“Mi smo ove godine uspjeli da obezbijedimo otvaranje biračkog mjesta za državljane Srbije u Budvi i nadamo se da če to biti kamen temeljac za nove odnose naše dvije države.

“Mi Srbi iz Boke i Crne Gore izražavamo želju i nadu da ćemo nastaviti sa saradnjom i da ćete koristeći vaša ustavna i zakonska ovlašćenja nastaviti sa podrškom Srbima izvan Matice, kao i da ćemo zajedno koračati snažno ka Evropi gdje i pripadamo”, napisao je Carevići dodao:

“Rezultat na predsjedničkim izborima koji ste ostvarili u procentu od 77 odsto na biračkom mjestu u Budvi dokazuje da iz Crne Gore stiže jaka i nedvosmislena podrška za sve što radite za našu Srbiji i našu Crnu Goru koje su uvijek bratski stojale rame uz rame. Uvjeren sam da ćemo u vremenu koji dolazi biti okrenuti i posvećeni zajedničkoj budućnosti i najboljim mogućim ne samo dobrosusjedskim već bratskim odnosima”, istakao je Carević

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime