5.9 C
Podgorica
10.12.2023.

Budva: Dječak nosio noževe i pirotehniku u školu, podnijeta prekršajna prijava protiv majke

Dječak iz jedne osnovne škole u Budvi donosio je metalne noževe i pirotehnička sredstva u ovu obrazovnu ustanovu, a protiv njegove majke podnijeta je prekršajna prijava zbog propuštanja mjera roditeljskog nadzora. To su saopštili iz Uprave policije Crne Gore.

Kako je saopšteno, dječak star 13 godina sa sobom je u školu i zonu škole nosio nož, a policija je došla do fotografije na kojoj se vidi da taj dječak u prostorijama osnovne škole drži manji nož i predmet crne boje nalik na pištolj.

Kako su naveli, daljom istragom nađeno je još noževa.

“Nakon toga su preduzete radnje u objektu stanovanja dječaka i njegovog zakonskog zastupnika V.M. (35), kojom prilikom je pronađeno više komada metalnih noževa, plastični pištolj – igračka i plastična municija, kao i pirotehnička sredstva”, piše u saopštenju.

“Pronađeni predmeti privremeno su oduzeti, a o događaju su upoznati službenici Centra za socijalni rad radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti, kao i državni tužilac koji se izjasnio da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog djela”, zaključeno je u saopštenju.

 

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime