29.6 C
Podgorica
18.06.2024.

Bošković: Vlada opstruira obaveze iz NATO članstva

Premijer Zdravko Krivokapić i Vlada u kontinuitetu opstruiraju obaveze Crne Gore koje proističu iz NATO članstva, rekao je poslanik Demokratske partije socijalista Predrag Bošković, kako prenosi portal Vijesti.

On je naveo da je Krivokapić „zalutao“ na sastanak predsjednika vlada država članica NATO Jugoistočne Evrope koji se danas održava u Bugarskoj

„Sankcije prema Rusiji ne usklađuju u potpunosti sa našim međunarodnim partnerima, Crna Gora nije poslala svoje jedinice Vojske u sastav snaga NATO-a zbog invazije Rusije na Ukrajinu, pa bi bilo interesantno znati sa kakvim podozrenjem su drugi učesnici gledali na Krivokapića“, rekao je Bošković.

Bošković je kazao da je Krivokapić na tom putu imao društvo u vidu ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandra Stijovića.

Prema riječima Boškovića, Stijović je nakon nedavnog boravka u Senegalu otišao i u Sofiju, kako bi proširio svoje vidike i sebe dodatno oplemenio, „dok su proizvođači mlijeka za sjutra najavili obustavu isporuke, i dok vlada alarmantno stanje u resoru koji predvodi“.

„Nažalost po građane naše države koji sve to finansiraju, u tehničkom mandatu sve su učestalije putašestvije po svijetu članova Vlade koje su više turističkog karaktera nego što istinski predstavljaju državničke posjete. Na svu sreću i tome se bliži kraj“, zaključio je Bošković.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime