11.8 C
Podgorica
26.11.2022.

Bečić: Maltretiranje građana da se prekine parlamentarnim, lokalnim i predsjedničkim izborima u jednom danu!

Lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić pozvao je ostale političke partije da prestanu sa “maltretiranjem građana” i da se kriza riješi održavanjem lokalnih, parlamentarnih i predsjedničkih izbora.

“Formiranja kućnih savjeta po podgoričkim zgradama i mjesnim zajednicima ozbiljnije izgledaju nego što je proces formiranja manjinske vlade”, rekao je Bečić na konvenciji Demorkata u Petnjici.

“Što se tiče državnog nivoa – sve vam je jasno, ranije sam to karakterisa kao tragikomediju, ali su oni našli adekvatniji izraz. Kažu oni koji su planirali da budu dio manjinske vlade da se to pretvorilo u cirkus. Tako da oni najbolje odrediše mjeru za sebe. Ako je to cirkus, onda je onaj kog su izabrali da bude mandatar znate šta, da ja o tome ne govorim… Vidjeli ste šta se dešavalo u Ulcinju u ovih desetak dana. Optužuju oni koji hoće da nas vode put Evrope i koji kažu da sve što rade jeste zbog navodnih evropskih vrijednosti a optužuju se i pokazuju snimke gdje kupuju glasove. Je li to evropska vrijednost – nije niti će ikada buiti… Ovo u što su krenuli ne može da opstane i ne može da uspije i to je svima jasno. Vjerujte mi na riječ ozbiljnije izgledaju procesi formiranja kućnih savjeta po podgoričkim zgradama i mjesnim zajednicima nego što je proces formiranja manjinske vlade… Ne maltretirajte višer građane, ajde da ovo demokratski riješimo u jednom danu, ajmo na lokalne, parlamentarne i predsjedničke izbore…”, poručio je Bečić.

 

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime