4.9 C
Podgorica
8.12.2023.

Bečić: Mafiji poručujem, vaši dani slobode su odbrojani

U posljednjih 15 dana svjedočimo seriji odlučnih akcija koje su rezultirale hapšenjem više osoba osumnjičenih za ozbiljne kriminalne i korupcionaške aktivnosti u Crnoj Gori. Ova hapšenja su ne samo pokazatelj naše odlučnosti, već i jasna poruka svima koji se odvaže kršiti zakon: nema sigurne luke za one koji izaberu put kriminala i korupcije, kazao je potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Aleksa Bečić.

“Naša posvećenost je beskompromisna i nepokolebljiva. Bez obzira na teško nasleđe, kompromitaciju, kadrovske deficite i brojne probleme, ponosan sam na profesionalizam i odlučnost brojnih pripadnika naših bezbjednosnih službi i drugih nadležnih državnih organa”, naveo je Bečić.

On je čestitao pripadnicima Uprave policije, Specijalnog policijskog odeljenja, SDT-a i nadležnih tužilaštava na ostvarenim rezultatima koje pokazuju da iskren zajednički partnerski rad, gdje svako radi svoj dio posla, a ujedno se međusobo pomaže i podržava.

“Uz to garantuje da državu niko više neće ponižavati i da učinioci krivičnih djela i mafijaške strukture nikada više neće biti nad vladavinom prava. Mafiji poručujem: vaši dani slobode su odbrojani. Naša posvećenost je snažna, i nećemo prezati od upotrebe svih zakonom dozvoljenih sredstava i resursa kako bismo vas priveli pravdi. Svako ko je prekršio zakon mora znati da će se suočiti s punom težinom istog. Nema više skrivanja, nema više tolerancije”, ističe Bečić.

On je građanima Crne Gore poručio da su njihova sigurnost i život dostojan čovjeka naš najviši prioritet.

“Ova Vlada stoji uz vas i radi posvećeno kako bi osigurala da se pravda ne samo izgovara, već i sprovodi. Mi smo vaš štit protiv kriminalnih elemenata koji pokušavaju da naruše temelje našeg društva”, navodi Bečić.

Naveo je da će svakog dana raditi na tome da Crna Gora postane bezbjednije mjesto za sve naše građane.

“Nećemo stati dok svaki kvadrat naše zemlje ne bude oslobođen od kriminala i korupcije. Ovo je naša zajednička bitka, bitka za bolju i sigurniju budućnost Crne Gore, i zajedno ćemo dobiti”, poručio je Bečić.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime