17.7 C
Podgorica
25.05.2024.

Aleksandra Prijović u 2023. zaradila deset miliona eura!

Pjevačica Aleksandra Prijović imala je više nego uspješnu 2023. godinu. Krcate beogradske i zagrebačke Arene, prepun Čair, svakodnevni nastupi i privatna veselja… navodno su joj donijeli zaradu od 10 miliona eura!

“Prija je održala preko 15 koncerata za nekoliko mjeseci sa skroz rasprodatim arenama u nekoliko gradova, a pored novogodišnjih, imala je i regularne nastupe. Njoj je cijena honorara skočila za više od 5.000 eura u odnosu na prije dvije godine, tako da, kad se sve sabere, zaradila je blizu deset miliona eura”, rekao je izvor i dodao da “nije sav taj novac završio kod Prije”, jer je na koncertima bilo angažovano mnogo ljudi.

“Nije Aleksandra sve te pare stavila sebi u džep! Ona je najviše zaradila, ali je morala mnogo para da da na muzičare, igrače, sve koji su je pratili na koncertima, tako da i tu ide velika para”.

Isti izvor dodaje da su “dobro prošli” i Sloba Radanović i Dara Bubamara koji su u 2023. zaradili četiri, odnosno dva miliona eura!

“Dobro su prošli ove godine i Sloba Radanović i Dara Bubamara. Sloba je zaradio oko četiri miliona eura samo od tezgi. Tu su i velike pare od restorana koji posjeduje, dobro mu ide i u ugostiteljstvu, tako da mu je prethodna godina bila vrlo uspješna. Bubamara je zaradila oko dva miliona eura. Ona je imala i po 15 nastupa mjesečno i pravi odličnu atmosferu po klubovima. Posle je otišla na američku turneju i tu je punila diskoteke gdje najviše izlaze Srbi”, rekao je izvor za Republiku.

Dara je jednom prilikom potvrdila da je tokom karijere zaradila milione i “sve potrošila”.

“Zaradila sam milione i sve sam potrošila! Nikad nisam žalila za novcem, mnogo radim i imam pravo da trošim na putovanja i odjeću. Volim skupe stvari, kada odem u šoping, potrošim nekoliko hiljada eura. Ne trošim samo na sebe, volim dragim ljudima da poklanjam lijepe stvari, da se provedemo negdje u izlasku za sve pare ili da sednemo u neki dobar restoran. Nikad nemam, ali pare su tu da se troše. Nekako se meni uvijek i vrate jer nemam tu blokadu da moram da štedim i grcam. Kako ih trošim, tako mi dođu”.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime