16 C
Podgorica
24.09.2023.

Abazović: Nikšić na putu da ponovo bude najznačajnija pogonska snaga privrede

Predsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović, povodom Dana opštine Nikšić, uputio je čestitku predsjedniku opštine Marku Kovačeviću, predsjedniku Skupštine opštine Nemanji Vukoviću, odbornicama i odbornicima, građankama i građanima Nikšića.

“Raduje nas što za Nikšić možemo reći da je na pravom putu da ponovo bude najznačajnija pogonska snaga privrede cijele države. U korak sa novim zahtjevima održivog razvoja, već predstavlja oslonac u razvoju tehnologije obnovljivih izvora energije”, kazao je Abazović.

Obnova baznog proizvodnog procesa u starim fabričkim pogonima i otvaranje novih, diverzifikacija privredne djelatnosti, obogaćena turistička ponuda, redovno održavanje i snaženje infrastrukture, kako je kazao Abazović, pravac je u kom se nastavlja zajedničko djelovanje.

“Kruna dosadašnjih djelovanja, svakako su festivali muzike, dramske umjetnosti, pjesništva i sportske manifestacije, koje je stvorilo područje izvanredne duhovne i privredne tradicije”, navodi se u čestitki.

Abazović je kazao i da je u proteklom, kako je naveo, izuzetno zahtjevnom periodu, lokalna samouprava u Vladi Crne Gore imala svog iskrenog partnera. On je dodao i da očekuje da će se nastaviti i u budućnosti.

“Siguran da ćemo nastaviti da razvijamo i sprovodimo u realnost viziju bogatog i prosperitetnog grada, još jednom svm građankama, građanima i predstavnicima lokalne samouprave čestitam najznačajniji Dan opštine”, zaključuje se u čestitki Abazovića.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime