37.8 C
Podgorica
19.07.2024.

Abazović: Crna Gora postaje značajna adresa za remont brodova i mega jahti

Crna Gora postaje značajna adresa za remont brodova i mega jahti, poručio je premijer Dritan Abazović.

“Nakon ruke pravde kreće i ruka progresa. Krećemo sa investicijama i otvaranjem novih radnih mjesta. Kompanija Adriatik započinje poslovanje u Bijeloj. Vraćamo pomorsku tradiciju! Može Crna Gora”, napisao je premijer na Fejsbuku.

Abazović je ugostio predstavnike kompanije “Adriatic 42” i sa njima razgovarao o redizajniranju starog Brodogradilišta Bijela u objekat za remont, održavanje, popravljanje i servisiranje superjahti, investiciji vrijednoj više desetina miliona eura.

Predsjednik Upravnog odbora „Adriatik 42“, kapetan dr Rade Antolović, upoznao je premijerasa dosadašnjim aktivnostima njihove kompanije, ukupnom realizacijom i istakao je da je namjera „Adriatik 42“ da od nekadašnjeg Brodogradilišta Bijela naprave destinaciju svjetske klase za tu vrstu usluge.

On je naveo da će njihova kompanija pozicionirati Bijelu među glavnim lokacijama za remont jahti u svijetu, nastojeći da obezbijede pouzdanost i visoke tehničke standarde za njihove klijente.

Abazović je naglasio da se raduje realizaciji investicije od više desetina miliona eura, otvaranju novih radnih mjesta i novog horizonta u promociji Crne Gore kao luksuzne turističke destinacije.

“Vrata Crne Gore su otvorena za sve investitore i uvijek se radujemo njihovom dolasku. Imajući u vidu geografski položaj, blizinu luksuznih hotela u koje dolaze vlasnici mega jahti i lokalnu tradiciju, Bijela je idealno mjesto za ovu investiciju”, istakao je Abazović.

On je naznačio da pravda i progres uvijek idu ruku pod ruku i da će promocija Crne Gore kao fer destinacije, uz jasnu borbu Vlade Crne Gore protiv korupcije i kriminala, dugoročno imati vidljive rezultate, dajući investitorima sigurnost u poslovanju.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime