20.1 C
Podgorica
25.06.2024.

Vučić: Nisam srećan zbog reakcije SAD, vladu bira narod

“Nisam srećan zbog njihove reakcije, ali Vladu Srbije biraju građani Srbije. Ja poštujem volju naroda”, rekao je Vučić.

On je rekao da je sa njim u Surčinu i predsjednik Republike Srbije Milorad Dodik, da se sa njim druži i dodao “pa šta s tim”.

“Čuo sam ja i sa druge strane primjedbe, da imamo mnogo onih koji su eurofanatici i koji su za Amerikance, ali su ti bili toliko pristojni da o tome ne govore javno”, rekao je Vučić.

On je rekao i da su predlozi za novu vladu stvar “kompromisa” i da u njoj nisu neki ministri koji su do sad bili iako to zalužuju pa će raditi neke druge važne poslove.

Takođe je naveo da nema vremena da se bavi domaćim političkim prilikama jer je posvećen važnim nacionalnim pitanjima i da su mu juče Ana Brnabić i Siniša Mali govorili o stranačkim stvarima ali da “nije dovoljno koncentrisan na to pa mu je ušlo na jedno uvo a na drugo izašlo”.

Povodom reakcija na njegovo nedavno obraćanje da treba da se više radi, on je rekao da “voli radničku klasu ali ne i neradničku” i da kukaju oni koji žive deset puta bolje od radničke klase.

“Kod nas je popularno da se voli neradnička klasa. Pa se godišnje putuje 72 puta – Maldivi, Sejšeli i druge svjetske i evropske prijestonice”, rekao je Vučić.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime