32.9 C
Podgorica
15.07.2024.

Abazović: Zoran Lazović mora biti saslušan oko ubistva Duška Jovanovića

 

Zoran Lazović i Duško Golubović moraju biti saslušani oko ubistva glavnog i odgovornog urednika Dnevnog lista Dan Duška Jovanovića, smatra lider GP URA Dritan Abazović.

“Definitivno imaju svoju odgovornost. Ne želim nikoga da optužujem, ali Lazovićevo ime uvijek se pominjalo u istrazi oko ubistva Jovanovića”, kazao je Abazović u emisiji “Klub A plus”.

Abazović navodi da je suludo da Lazović ne bude saslušan.

“Neka kaže sva svoja saznanja. Golubović i Lazović se uvijek u Jovanovićevom slučaju pominju, uvijek su okolo, a čak se i dovode u vezu sa organizovanim švercom cigareta”, dodao je on.

Prema njegovim tvrdnjama, taktika je bila da se slučaj ubistva Jovanovića zataška.

“I to je sve bilo potpomognuto greškama policije. Zato je mnogo je važno da se ovaj slučaj pokrene. Pohvalio bih novu tužiteljku koja se bavi ovim sluačjem. Ranije je bio ogroman zid ćutanja”, rekao je Abazović.

Abazović tvrdi da se Jovanovićevo ubistvo počinjeno pod pokroviteljstvom tadašnjem državnog vrha.

“Jovanović je platio cijenu svojim životom. To je najveći teg pravdi Crne Gore. Ipak je on dao emancipatorsku notu životu u Crnoj Gori”, smatra Abazović.

Ipak, optimističan je jer se u Crnoj Gori dešavaju promjene.

“Crna Gora je nekad bila frendli za kriminalce, a sad je frendli za pravdu. Dugo smo bili zemlja koji su htjeli da izbjegnu zatvor”, ocijenio je Abazović.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime